1,99

Handleidingen en templates kunt u na het afrekenen downloaden. Brieven worden direct opgesteld en binnen 1 werkdag naar de juiste instantie verzonden. U ontvangt een verzendbevestiging en een kopie van de brief per mail.

  • U ontvangt een brief template
  • U kunt deze brief gebruiken voor diverse verzoeken om uitstel van betaling
  • Stevig onderbouwd met argumenten
  • Gericht op het behoud van een goede relatie met de ontvanger

Aanvraagbrief uitstel van betaling

U ontvangt van ons een brief template waarmee u direct zelf gemakkelijk uitstel van betaling kunt aanvragen bij diverse instanties. U downloadt de handleiding automatisch na het afrekenen.

Wat kunt u met deze brief?

U vraagt hiermee om uitstel van betaling. Er zijn inmiddels regelingen voor hypotheken en belasting. Maar als ondernemer heeft u veel meer lopende verplichtingen. MIddels deze brief kunt u ook bij hen uitstel van betaling vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leasemaatschappij of aan uw ICT dienstverlener.

Door tijdig om een uitstel te vragen en door dit vriendelijk te verwoorden en te onderbouwen, voorkomt u enerzijds een conflict en heeft u anderzijds een grotere kans op een regeling. In deze brief wordt uitgelegd dat de crisis de oorzaak is van deze situatie en dat uw situatie in de kern gezond is. U geeft aan dat u ook voornemens bent om op het moment dat de crisis achter de rug is, de betalingen weer te doen.

Menu